Skip to main content
Tampereen yliopiston kirjastoTampereen yliopistoTampereen yliopiston kirjasto

Tietokannat A-Z | A-Z Databases

Löydä tiedonhakuusi sopivat tietokannat | Find the best library databases for your research

Loading...

Uusia Tietokantoja | New Databases

Loading...
Koekäytössä oleva kokotekstitietokanta International Security & Counter Terrorism Reference Center sisältää erilaisia aineistoja (esim. kausijulkaisuja, e-kirjoja, artikkeleita, raportteja, uutisia, kuvia, konferenssijulkaisuja) alueellisista konflikteista, terrorismista, sisäisestä turvallisuudesta ja riskienhallinnasta.

Koekäytössä 31.12.2017 saakka

The database is a resource for security and threat analysis. It covers regional conflict, terrorism, domestic security and risk management topics. Database provides nearly 3,000 full-text resources (e.g. periodicals, articles, e-books, reports, images, conference papers, news feeds)

On trial until 31.12.2017
New
Uusi Journal.fi -portaali kokoaa kotimaisia avoimia tiedelehtiä yhteen. Tieteellisten seurain valtuuskunnan tarjoamassa palvelussa kotimaiset tieteelliset seurat voivat toimittaa ja julkaista lehtiään. Portaalin kautta yleisöllä on mahdollisuus seurata, mitä julkaistaan ja mistä tieteessä keskustellaan.
Uudistettu JUFO-portaali käyttöliittymä on nyt avattu testikäyttöön. Portaali tulee korvaamaan nykyisen julkaisukanavahaun ja ehdotuslomakkeet. Vanhat palvelut ovat kuitenkin käytössä niin kauan, että JUFO-portaalin toimivuus on varmistettu.

Julkaisufoorumi-luokituksen (JUFO) saaneiden tieteellisten lehtien, sarjojen, konferenssien ja kirjakustantajien haku.
New
Suomalaisen lääketieteellisen kirjallisuuden perusteos, joka on suunnattu perusterveydenhuollon ja erikoissairaanhoidon lääkäreille sekä lääketieteen opiskelijoille. Palvelu vaatii rekisteröitymisen ja kirjautumisen omilla tunnuksilla. Ensimmäisellä kerralla rekisteröityminen täytyy tehdä osoitteessa http://www.therapiafennica.fi. Lisää käyttöohjeita: Oppaat - E-kirjaopas.
Loading...
Loading...
title
Loading...