Skip to main content
Tampereen yliopiston kirjastoTampereen yliopistoTampereen yliopiston kirjasto

Tietokannat A-Z | A-Z Databases

Löydä tiedonhakuusi sopivat tietokannat | Find the best library databases for your research

Loading...

Uusia Tietokantoja | New Databases

Loading...
New
Uusi Journal.fi -portaali kokoaa kotimaisia avoimia tiedelehtiä yhteen. Tieteellisten seurain valtuuskunnan tarjoamassa palvelussa kotimaiset tieteelliset seurat voivat toimittaa ja julkaista lehtiään. Portaalin kautta yleisöllä on mahdollisuus seurata, mitä julkaistaan ja mistä tieteessä keskustellaan.
Uudistettu JUFO-portaali käyttöliittymä on nyt avattu testikäyttöön. Portaali tulee korvaamaan nykyisen julkaisukanavahaun ja ehdotuslomakkeet. Vanhat palvelut ovat kuitenkin käytössä niin kauan, että JUFO-portaalin toimivuus on varmistettu.

Julkaisufoorumi-luokituksen (JUFO) saaneiden tieteellisten lehtien, sarjojen, konferenssien ja kirjakustantajien haku.
PhilPapers on sekä viitetietokanta että julkaisuarkisto. Se sisältää viitteitä filosofian alan tutkimuskirjallisuuteen ja artikkeleihin. Se sisältää sekä linkkejä sivujen ulkopuolisiin julkaisuihin että kirjoittajien itse palveluun tallennettuihin julkaisuihin (useimmiten pre-printteihin)

PhilPapers is a comprehensive index of philosophy books and articles. PhilPapers offers unique features such as real-time indexing of pre-prints, fine-grained classification by topic, email alerts, reading lists, advanced search functionality, and discussion forums.
Loading...
Loading...
title
Loading...