Skip to main content
Tampereen yliopiston kirjastoTampereen yliopistoTampereen yliopiston kirjasto

E-kirjaopas: Visible Body

Visible Body

Palvelun nimi ja linkki Visible Body
Kokoelman sisältö

Visible Body -tietokannassa on Tampereen yliopistossa tarjolla kaksi palvelua. Human Anatomy Atlas ja Muscle Premium ovat yliopistoille suunnattuja interaktiivisia 3D-anatomiatietokantoja ja oppimistyökaluja.

Mistä tietokannat löytyvät?

Visible Body löytyy Tamcat-kirjastoluettelosta, Andor-hakupalvelusta ja tietokantalistalta.

IOS- ja Android-mobiililaitteille on tarjolla Human Anatomy Atlas ja Muscle Premium -sovellukset, jotka löytyvät sovelluskaupoista.

Yhtäaikaisten käyttäjien määrä Rajoittamaton.

Lataaminen tietokoneelle

Hae Visible Body Tamcatista, Andorista tai tietokantalistalta. Jos olet kampusalueen ulkopuolella, kirjaudu peruspalvelu- tai Tays-tunnuksellasi Tamcatiin ja hae Visible Body -hakusanalla. Valitse Human Anatomy Atlas tai Muscle Premium. Klikkaa Launch Web Player. Jos koneellasi ei ole ilmaista Unity Web Player 4.3+ -ohjelmaa, seuraa näytön ohjeita ohjelman asentamiseksi. Tarjolla on myös Web GL -versio, jonka käyttö ei vaadi Unity Web Player 4.3+ -ohjelmaa, mutta version lataaminen ja käyttäminen on hitaampaa kuin Web Player -version.

Visible Body täytyy ladata jokaisella käyttökerralla erikseen.

Visible Body tarvitsee suhteellisen nopean koneen hyvällä prosessorilla toimiakseen kunnolla. Lisätietoja: Visible Body Help Center.

Lataaminen IOS- ja Android-mobiililaitteelle

Laitteen tulee olla lataamishetkellä Eduroam-verkossa. Varmista, että laitteellasi on tarpeeksi muistitilaa (Human Anatomy Atlas 1,03 GT, Muscle Premium 850 MT). Mene osoitteeseen http://ovid.visiblebody.com/mobile/ ja lataa sovellus (tai sovellukset) sovelluskaupan linkistä. 

Mobiilisovellus tulee avata Eduroam-verkossa viiden kuukauden välein, jotta sovellus pysyy aktiivisena. Jos sovellus vanhenee, poista sovellus, ja lataa uudelleen.

Voit ladata sovellukset useammalle mobiililaitteelle.

Lisätietoja

QR-koodi mobiilisovelluksiin:

Tulostaminen ja muut käyttöehdot

Maksimissaan viiden kuvan käyttäminen ei-kaupallisiin tarkoituksiin on sallittua rajatuilla käyttöehdoilla. Kuvan alkuperä täytyy mainita, kuvassa tulee näkyä Visible Body -logo. Tarkista käyttöehdot täältä.

Palvelun käyttöohjeita

Human Anatomy Atlas Help Center
Muscle Premium Help Center
Visible Body YouTube

Muuta huomioitavaa
  • Human Anatomy Atlas on ladattu valmiiksi Arvo-kirjastosta lainattaville iPad-laitteille.
  • Kannettavalla tietokoneella on käytettävä tietokantaversiota, ei mobiilisovellusta.