Skip to main content
Tampereen yliopiston kirjastoTampereen yliopistoTampereen yliopiston kirjasto

Valmiin opinnäytteen jättäminen arvioitavaksi ja verkkojulkaiseminen - lisensiaatintyöt, syventävät työt ja pro gradut: Painatus

Maksulliset tilaukset

Ei käteismaksua. Maksukorteilla voi maksaa.

Huom! Lisensiaatintyö tallennetaan NettiOpsun palautuslomakkeelle vasta tiedekunnassa tehdyn esitarkastuksen jälkeen. Lisätietoa tiedekunnista.

Opinnäytteiden painatuksesta vastaa Juvenes Print puh. 020 756 8683 (tai 020 756 8693) tai gradupaino[at]uta.fi.

Pro gradu -tutkielmien, lisensiaatintöiden ja lääketieteen syventävien opintojen kirjallisten opinnäytteiden arkistokappaleet on tehtävä arkistokelpoiselle paperille. Huomaathan, että hyväksymisprosessiin tulevat opinnäytteet on palautettava aina NettiOpsun kautta.

  • Työt painetaan kartonkikansiin. Viralliset kannet ovat pro gradu -tutkielmilla keltaiset ja lisensiaatintutkimuksilla vihreät kartonkikannet. Voit tilata työn omaan käyttöösi myös kovakantisena (kappalehinta alk. n. 65 €).
  • Painatus on mustavalkoinen. Jos haluat työhösi värisivuja, ne maksavat 0,70 € / sivu. Huom! Kun tilaat työhösi värisivuja, ne tehdään automaattisesti kaikkiin kappaleisiin. Tutkielman tekijä maksaa kaikki värisivut (myös arkistokappaleen värisivut). Luettele toivomasi värisivut NettiOpsun palautuslomakkeen kohdassa ”Maksulliset tilaukset”. Kerro värisivut opinnäytteessä käyttämäsi sivunumeroinnin mukaisesti (ei PDF:n numeroinnin). Voit tarkentaa toiveesi lomakkeen "Muuta tiedotettavaa" -kohdassa.
  • Opinnäytteet painetaan kaksipuoleisena, jos työssä on yli 60 sivua.
Huom! Pro gradu -tutkielmasta ja lääketieteen syventävästä työstä painetaan 1 kpl kirjastoon. Lisensiaatintyöstä painetaan 2 kpl, yksi kirjastoon ja yksi tiedekuntaan. Painatus on mustavalkoinen. Jos olet antanut työllesi verkkojulkaisuluvan, Tampereen yliopisto maksaa tarvittavien arkistokappaleiden mustavalkopainatuksen. Mahdolliset värisivut sekä omat kappaleet maksaa aina tutkielman tekijä. Jos työlle ei ole verkkojulkaisulupaa, painatuskulut maksaa opinnäytteen tekijä.
Valmiita tutkielmia kirjastossa

Voit NettiOpsun gradupalautuslomakkeella valita, noudatko omat tilauksesi painosta vai pyydätkö toimituksen postitse.

Juvenes Print ilmoittaa tekstiviestillä työn valmistumisesta. Postitoimituksen valinneille ei lähetetä erillistä ilmoitusta.

Jos gradutilausta ei noudeta painosta kuukauden sisällä tekstiviesti-ilmoituksesta, tilaus lähetetään opiskelijalle postitse.

 

Toimitusaika: Kirjapaino on sitoutunut toimittamaan opinnäytteet tiedekuntaan ja kirjastoon neljän työpäivän kuluessa siitä, kun ne on tallennettu NettiOpsuun.

Tarkemmat toimitus- ja laskutustiedot: Juvenes Print puh. 020 756 8683 (tai asiakaspalvelu p. 020 756 8693) tai gradupaino[at]uta.fi.

.

NettiOpsun opinnäytteen palautuslomakkeen Muuta tiedotettavaa -kenttään voit jättää painolle ja kirjastolle työsi käsittelyyn liittyviä lisätietoja.

Jos haluat tilata opinnäytettäsi omaan käyttöön, voit tehdä tilauksen painoon NettiOpsu-lomakkeella, samalla kun jätät työsi arvioitavaksi.

Jos opinnäytteesi on jo hyväksytty ja haluat myöhemmin tilata opinnäytettäsi, ota yhteys suoraan painoon:

Juvenes Print

gradupaino[at]uta.fi

puh. 020 756 8683

Loading ...