Skip to main content
Tampereen yliopiston kirjastoTampereen yliopistoTampereen yliopiston kirjasto

Tietokannat A-Z | A-Z Databases

Löydä tiedonhakuusi sopivat tietokannat | Find the best library databases for your research

Loading...

Uusia Tietokantoja | New Databases

Loading...
New
Uusi Journal.fi -portaali kokoaa kotimaisia avoimia tiedelehtiä yhteen. Tieteellisten seurain valtuuskunnan tarjoamassa palvelussa kotimaiset tieteelliset seurat voivat toimittaa ja julkaista lehtiään. Portaalin kautta yleisöllä on mahdollisuus seurata, mitä julkaistaan ja mistä tieteessä keskustellaan.
Uudistettu JUFO-portaali käyttöliittymä on nyt avattu testikäyttöön. Portaali tulee korvaamaan nykyisen julkaisukanavahaun ja ehdotuslomakkeet. Vanhat palvelut ovat kuitenkin käytössä niin kauan, että JUFO-portaalin toimivuus on varmistettu.

Julkaisufoorumi-luokituksen (JUFO) saaneiden tieteellisten lehtien, sarjojen, konferenssien ja kirjakustantajien haku.
PhilPapers on sekä viitetietokanta että julkaisuarkisto. Se sisältää viitteitä filosofian alan tutkimuskirjallisuuteen ja artikkeleihin. Se sisältää sekä linkkejä sivujen ulkopuolisiin julkaisuihin että kirjoittajien itse palveluun tallennettuihin julkaisuihin (useimmiten pre-printteihin)

PhilPapers is a comprehensive index of philosophy books and articles. PhilPapers offers unique features such as real-time indexing of pre-prints, fine-grained classification by topic, email alerts, reading lists, advanced search functionality, and discussion forums.
New
Times Higher Education portaalissa on korkeakoulutukseen liittyvää sisältöä. THE portaalista löytyy THE aikakauslehti digitaalisena sekä Times Higher Education rankings –vertailut. Sivustolta löytyy uutiskirjeitä, uutisia, artikkeleita, kirja-arvosteluja, mielipiteitä ym. aineistoa korkeakoulutukseen ja yliopistomaailmaan liittyen.

Huom! Palveluun tehdään henkilökohtaiset tunnukset käyttämällä Tampereen yliopiston sähköpostiosoitetta. Ohje (pdf)

Times Higher Education portal is the source for higher education content. It includes digital THE magazine, Times Higher Education rankings, news, newsletters, articles, daily global insights, etc. contents about higher education.

Note! Register and log in using institution’s email address. Guide (pdf)
Tampereen yliopiston käytössä on House of Commons 20th Century -kokoelma (ks. tietokannan "advanced search"). Kokoelma sisältää Britannian parlamenttiasiakirjoja 1900-luvulta.

University of Tampere has access to House of Commons 20th Century Collection (see "advanced search" in the database).
Loading...
Loading...
title
Loading...