Kasvatustiede: Koulutukset

Opetusohjelmaan kuuluva tiedonhankinnan opetus: kasvatustieteiden tiedekunta

Kaikkiin koulutuksiin ilmoittaudutaan tiedekunnassa. Opettajat ja opintokoordinaattorit varaavat ajat ryhmille. Opetukset järjestetään kirjaston opetusluokissa.

Tiedustelut ja varaukset: Sisko Sallama, puh. 040 190 4229, e-mail: etunimi.sukunimi@staff.uta.fi, paitsi Tieteellisen tiedonhankinnnan perusteet Saija Tapio 040 190 4245 e-mail: etunimi.sukunimi@staff.uta.fi

Tieteellisen tiedonhankinnan perusteet

Uusille opiskelijoille tarkoitettu kurssi. Sisältyy opintojaksoon KASORIENT: Orientoivat ja asiantuntijuuden kehittymistä tukevat opinnot - HOPS-työskentely 2 op. Opetus järjestetään keväällä 2018.

Kirjastokurssi sisältää ennakkotehtävän, kaksi tuntia lähiopetusta ja verkkotehtäviä.

• Ennakkotehtävän saat HOPS-opettajilta ennen kirjaston opetusta
  • Moodle-alue käytössä, saat kurssiavaimen tunnilla
  • Palautelomake

Tiedonhankinta kandidaattiopinnoissa

Sisältää neljä tuntia lähiopetusta. Opettaja varaa ajan seminaariryhmälleen. Kun seminaariryhmän opetusaika on tiedossa, täytä alla oleva taustatietolomake.

Tiedonhankinta maisteriopinnoissa

Sisältää kaksi tuntia lähiopetusta. Opettaja varaa ajan seminaariryhmälleen. Kun seminaariryhmän opetusaika on tiedossa, täytä alla oleva taustatietolomake.

Seminaariopettajat ovat tervetulleita opetukseen ryhmänsä kanssa.