Uusi RefWorks: Erillisen lähdeluettelon tekeminen

Lähdeluettelon tekeminen

1. Lähdeluettelon voit tehdä joko koko tietokannasta tai jostakin tietystä kansiosta.

2. Jos teet lähdeluettelon tietystä kansiosta, siirry kyseiseen kansioon, esimerkissä Leadership.

3. Klikkaa -painiketta ja valitse Create bibliography.

Tee lähdeluettelo

4. Seuraavassa ikkunassa näet lähdeluettelon valitusta kansiosta (Leadership). Jos valitsit lähdeluetteloon vain tietyt viitteet, oletuksena on Selected references (5). Jos et tehnyt valintaa, oletuksena on All references. Viittaustyylin voit vaihtaa klikkaamalla nykyisen tyylin (APA 6th...) vieressä olevaa nuolta, jolloin saat näkyviin muita viimeksi käytettyjä tyylejä. Voit myös hakea tiettyä tyyliä hakulaatikossa.

Erillinen lähdeluettelo

5. Voit kopioida lähdeluettelon klikkaamalla Copy to Clipboard -painiketta (painike muuttuu Copied-nimiseksi). Voit viedä lähdeluettelon (Ctrl+V) esimerkiksi Word-tiedostoon.

Huom! Viittaustyyli (Output style) määrittää lähdeluettelon lopullisen ulkoasun. Jos viittaustyylissä lähdeluettelon järjestys pohjautuu käsikirjoituksen viittausjärjestykseen, niin lähdeluettelo järjestyy ensimmäisen tekijän mukaan.