Uusi RefWorks: Viitteiden ja kansioiden jakaminen

Miten jaan kansion Sharing-toiminnolla

1. Kun haluat jakaa kansion, klikkaa Share & Export -painiketta

Share Export -valikko

tai vasemman palkin Sharing-toimintoa.

Jaa kansio

2. Valitse kansio, jonka haluat jakaa.

3. Lisää  ihmiset, joiden kanssa haluat jakaa kansion. Kirjoita laatikkoon sähköpostiosoitteet ja määritä missä laajuudessa haluat jakaa kansion; can read, can annotate, can modify. Halutessasi voit antaa lisätietoja viestilaatikkoon.

Sharing settings

4. Lähetä sähköpostikutsu (share collection) henkilöille, joiden kanssa haluat jakaa kansion.

5. Jakamasi kansion tunnistat kansion edessä olevasta kuvasta Jakamiskuva

6. Klikkaamalla jaetun kansion perässä olevaa kolmea pistettä ja valitsemalla Sharing Settings voit myös myöhemmin lisätä mukaan uusia henkilöitä, muuttaa jaetun kansion käyttöoikeuksia tai poistaa jakamisen kokonaan. Voit antaa erilaajuisia käyttöoikeuksia eri henkilöille tai poistaa henkilöitä kokonaan listalta.

Miten otan jaetun kansion käyttöön

1. Kun joku jakaa kansion kanssasi, saat siitä tiedon sähköpostiisi.

2. Mene sähköpostin linkistä RefWorksiin.

3. RefWorksissä näet ilmoituksen "Invitation pending. To accept or reject the invitation, click on Sharing to the left".

Kutsu

4. RefWorksissa hyväksy jaettu kansio klikkaamalla väkästä.

Jaettu kansio

5. Vastaanotettu kansio näkyy näin:

Vastaanotettu jaettu kansio

6. Jaetun kansion viitteet kannattaa kopioida johonkin oman tilisi kansioon. Näin viitteet ovat tallessa, vaikka sinulla ei olisi enää oikeutta jaettuun kansioon.

7. Klikkaamalla jaetun kansion perässä olevaa kolme pistettä ja valitsemalla Sharing Settings näet kenen kanssa kansio on jaettu. Huom! Done-painikkeella voit sulkea ponnahdusikkunan. Leave-painikkeella luovut jaetusta kansiosta.

Jakamistiedot

8. Voit luopua jaetusta kansiosta klikkaamalla jaetun kansion perässä olevaa kolmea pistettä ja valitsemalla Leave shared folder.

Miten jaan kansion kaikille Tampereen yliopistoon kuuluville

Voit jakaa kansion siten, että kaikilla Tampereen yliopistossa on pääsy siihen. Vaihdat vain Only invited people -valinnan tilalle Anyone with your organization -valinnan.

Kansio näkyy tämän jälkeen Folders at University of Tampere -alueella